Kennismaken

Silvia Bergsma, schoonheidsspecialiste, Caroline Birkhoff, pedicure

Silvia Bergsma is werkzaam als schoonheidsspecialiste hier in de salon. " Voor mij is het belangrijk dat cliënten zich verzorgd en ontspannen voelen bij mij. Ik vind het leuk om met mensen te praten en ondertussen hun gezicht mooi te maken.

De gezichtsbehandelingen geef ik met twee verschillende merken: Janssen Cosmetics, Duitse degelijkheid, voor elke wens een weldadig product. En met HydroPeptide, met dit product worden ongeëvenaarde antiverouderingsresultaten behaald. Elke paar maanden is er een andere gezichtsbehandeling in de aanbieding. Kijkt u gerust op: Aanbieding-Actie.

Verwennerij gecombineerd met huidverbetering, dat is het idee.

Bovendien doe ik dit tegen prijzen die voor iedereen betaalbaar zijn! "

Caroline Birkhoff is pedicure. Zij vindt het leuk om een praatje te maken en ondertussen voeten en/of handen mooi te maken. Voor de voeten geldt natuurlijk dat cliënten na de behandeling weer heerlijk kunnen lopen, maar ook het cosmetische deel vindt zij belangrijk. Dat ze er weer mooi uitzien, een lakje in de zomer is dan ook erg leuk! Ook de handen verzorgen, en nagels mooier maken door vijlen, nagelriemen verzorgen en lakken vindt zij erg leuk en dankbaar werk.